Villapark Fontein

about

Villapark Fontein is leven midden in de natuur met prachtige vergezichten op de Caribische zee en de Christoffelberg. Dankzij het glooiend terrein, de omringende natuur en de begroeide heuvels heeft geen enkel kavel hetzelfde uitzicht en ontstaat er een gevoel van vrijheid. Het vogelgekwetter zorgt voor een aangenaam achtergrondgeluid zittend op het terras genietend van een hapje en drankje aan het einde van de dag.

Het resort is eind 2007 gestart met de bouw van de eerste villa en nu zijn er al ruim 130 villa’s gerealiseerd. Doordat elke koper mag aangeven wat zijn of haar wensen zijn is bijna geen enkele woning precies hetzelfde. Villapark Fontein is niet te vergelijken met welk ander project dan ook. De afstand tot Willemstad is misschien wat groter dan wanneer je in de gebruikelijke wijken van Curaçao zou wonen, maar nu het op “Banda Riba” steeds drukker wordt zien mensen steeds meer heil in het wonen richting “Banda Abou”.

Door de jaren heen hebben we ons resort aangepast aan de wensen van de klant. Zoals het aanbieden van grotere bouwkavels in deelfase 2 en 3 en het aanpassen van het ontwerp van de villa’s. Een goed voorbeeld daarvan is de dakuitbreiding. Voorheen was alleen een gedeelte van het terras overdekt, maar vanaf heden bouwen we de villa’s standaard inclusief volledig overdekt terras. Dit zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw villa.

Betaalbare en kwalitatief goede woningen tegen een aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding

LIGGING

Curaçao – thuis met een tropische tintje. Het beste van beide werelden. Het ligt in het zuidelijk deel van het Caribische gebied ten noorden van Venezuela. Een heerlijk tropische eiland met een boeiende geschiedenis en prachtige architectuur. De mooiste snorkel en duik locaties. Stijlvolle stranden en uitstekende restaurants. Curaçao is een eiland vol verrassingen, kleurrijk en ontspannend. Mede dankzij de constante temperatuur van 30 graden, de heerlijke passaat wind en de open en gastvrije bevolking.

Onderweg naar Banda Abou, naar de mooiste stranden van Curaçao ontdekt u Villapark Fontein. Goed bereikbaar vanaf Willemstad en zonder files! Vliegveld Hato ligt op 15 min rijden en  Otrobanda niet meer dan 30 min. De huidige bewoners  hebben  juist gekozen voor Villapark Fontein gekozen, omdat het heerlijk rustig wonen is, dicht in de buurt van de mooiste stranden van Curaçao. Cas Abou ligt werkelijk om de hoek en Porto Mari en Daaibooi niet verder dan 5 minuten rijden.

PLANNEN

Het project beslaat in totaal meer dan 1.000 kavels, opgedeeld in 4 hoofdfases en verschillende deelfases. Er wordt hiermee een klein dorpje gebouwd op Banda Abou. Op dit moment is deelfase 1, 2 en 3 in de verkoop. Waarvan er nog maar 2 kavels beschikbaar zijn in fase 1 en 8 kavels in fase 2.  Het gebied biedt de komende jaren volop mogelijkheden om in deelfasen te ontwikkelen. Ons doel is om voor iedere koper, rekening houdend met zijn of haar woonwensen, een kwalitatief goede villa te bouwen voor een betaalbare prijs.

BEVEILIGING

Het project is voorzien van een gemeenschappelijke entree met slagbomen, waarbij de bewaking voor service en veiligheid 24 uur per dag aanwezig is en ‘s nachts bewakingsrondes uitvoert.