Villa's

Villapark Fontein biedt u de keuze uit 3 verschillende villa’s met zowel 2 als 3 slaapkamers. Allemaal zijn ze voorzien van een overdekt terras waardoor u optimaal kunt genieten van het heerlijke Curaçaose klimaat. De villa wordt standaard opgeleverd inclusief tegelwerk, sanitair en keuken en kan volledig worden aangepast op uw wensen inclusief een zwembad, palapa of carport. Zo heeft iedere koper de vrijheid zijn ideale villa te realiseren. Onze sales agent zal u adviseren en begeleiden tijdens de constructie van uw villa. U kunt er zelfs voor kiezen om uw eigen ontwerp te laten bouwen door Villapark Fontein. Heeft u interesse in een bestaande villa? Kijk dan bij onze resale afdeling of neem contact op met onze sales agent.

Kavels

Villapark Fontein beschikt over bouwkavels variërend in grootte tussen 500 en 1.100 m2 eigendomgrond. U heeft bij ons de mogelijkheid een bouwkavel te kopen waarop u een villa naar eigen ontwerp kunt bouwen. Er geldt geen bouwplicht, maar zodra er een start wordt gemaakt met de constructie, dient de villa binnen 18 maanden sleutel klaar te zijn en te passen binnen de welstandsbepalingen van Villapark Fontein.

De natuurlijke omgeving van de verschillende kavels wordt gewaarborgd doordat de bestaande bomen en planten zoveel als mogelijk worden gespaard. Hierdoor is de kans groot dat uw tuin na oplevering reeds voorzien is van een of meerdere lokale bomen.

Karawara

  • Features
  • Slaapkamers2
  • Badkamers1

Deze vrijstaande 2-slaapkamer villa is voorzien van een woonkamer met open keuken. De slaapkamers grenzen aan de badkamer die is voorzien van een douche, toilet en fontein. Tevens is er een berging aanwezig, grenzend aan het volledig overdekte terras van ca. 38m2. Door het overdekte terras kan er optimaal genoten worden van het zonnige klimaat. Deze villa is door de aantrekkelijke prijs zeer geschikt als starterswoning.